Account number (euro):

Numer konta: 70116022020000000390769476

Tytuł przelewu: Cele Statutowe

Nazwa odbiorcy: Fundacja Akra

Przekaż darowiznę na działania Fundacji Akra:

Wiele rzeczy, do których my mamy dostęp na co dzień, w Ghanie jest towarem deficytowym lub po prostu niedostępnym.

Czego potrzeba najbardziej? Elementów apteczki pierwszej pomocy (plastry,  środki dezynfekujące, bandaże, maści z antybiotykiem, kremy przeciwgrzybiczne), leków przeciwbólowych i przeciwzapalnych, suplementów witaminowych, ołówków, kredek, kolorowanek, ubrań dziecięcych, okularów korekcyjnych.

Dzięki Darczyńcom udało nam się wysłać do Ghany wiele paczek. Obecnie odchodzimy jednak od tej formy pomocy (m.in. ze względu na wysokie koszty oraz długi czas transportu) na rzecz kupowania potrzebnych produktów na miejscu. Zachęcamy do przekazywania darowizn, dzięki którym efektywna pomoc jest możliwa.

Numer konta: 70116022020000000390769476

Tytuł przelewu: Cele Statutowe

Nazwa odbiorcy: Fundacja Akra

Jeśli chcielibyście jednak sami lub wraz ze swoją rodziną, szkołą czy firmą, wysłać paczkę dla podopiecznych fundacji, skontaktujcie się z nami w celu ustalenia, jakie rzeczy są obecnie najbardziej potrzebne. Zachęcamy do kontaktu: fundacjaakra@gmail.com.

Wysyłka paczek

1. pl